Wie ben ik?

Even voorstellen:

Mijn naam is Astrid Cortooms, geboren in 1965, getrouwd en moeder van twee geweldige  kinderen, een dochter en een zoon en woonachtig in Geleen. Als kind was ik altijd al heel gevoelig  en bleek ik goed aan te voelen wat andere mensen nodig hadden. Later kwam ik erachter dat ik hoogsensitief (HSP) ben. Ik was dan ook van jongs af aan altijd al bezig met het zorgen voor anderen. Helaas vergat ik ook goed voor mezelf te zorgen waardoor ik op een gegeven moment een burn-out kreeg. Daardoor leerde ik dat ik mijn hart moest volgen, en niet mijn hoofd. Ik heb toen voor mezelf gekozen, mijn administratieve baan opgezegd en een hbo-opleiding Energetische Natuurgeneeskunde gaan volgen, waarna ik een eigen praktijk begon.

Ik masseerde ook regelmatig vrienden en familieleden maar eigenlijk ‘deed ik maar wat’ en ging daarbij eigenlijk vooral  op mijn gevoel af. Ik kreeg echter enthousiaste reacties en merkte dat ik het masseren ook heel leuk vond om te doen en dat ik er zelf ook energie van kreeg. Daarom besloot ik de opleiding Massagetherapeut te gaan volgen. Dit beviel zo goed dat ik besloten heb me vooral op massages te gaan richten, vandaar dat ik Massagepraktijk Healing Touch heb opgericht.

Kijk eens rustig rond op mijn website naar wat ik je te bieden heb en maak een afspraak om de helende kracht van massage zelf te ervaren.

Graag tot ziens in mijn praktijk!