Stoelmassage

Een stoelmassage en u voelt u binnen 20 minuten als herboren

Stoelmassage is eigenlijk oorspronkelijk ontwikkeld om een korte intensieve massage te geven op de werkplek. Met name bij mensen die de hele dag achter de computer zitten is deze massage erg geliefd.  Omdat ze vaak te lang in eenzelfde houding werken en vaak te lang, dezelfde bewegingen maken.

Ook voor schoolgaande kinderen die vaak lang voorover gebogen zitten waardoor nek- en rugklachten ontstaan of lang moeten schrijven is dit een heel plezierig massage.

Deze massage is echter ook zeer geschikt voor mensen die moeilijk op hun buik of rug kunnen liggen door pijn of kortademigheid. Bovendien is deze massage zeer laagdrempelig omdat er gewoon over de kleding heen gemasseerd wordt.stoelmassage

Speciale massagestoel

De massage wordt uitgevoerd op een speciaal voor dit doel ontworpen massagestoel die het mogelijk maakt de cliënt zittend te masseren, dóór de kleding heen. De stoel maakt het mogelijk dat de cliënt gemakkelijk en ontspannen kan zitten, terwijl hoofd , schouders, armen en benen optimaal worden ondersteund.

Een volledige stoelmassage behandeling duurt maar 20 minuten maar is zeer effectief, terwijl de effecten van de massage lang doorwerken.

Na een behandeling voelt men zich zowel geestelijk als lichamelijk weer fris en fit.

Tijdens deze behandeling worden de nek, de schoudergordel en de rug uitvoerig behandeld. Ook hoofd, armen en handen worden gemasseerd.

Stoelmassage ook bij u thuis

De stoel is volledig inklapbaar. Daarom kan ik, in onderling overleg en tegen een meerprijs van de reiskosten, deze behandeling ook bij u thuis aanbieden.

 

 

 

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt plannen.